Goede raad is duurzaam

Effectief adviserenBestemd voor adviseurs, trainers en opleiders. Adviseurs ervaren bij hun dagelijks werk vragen, onduidelijkheden en problemen. Vanuit welk beleid kunnen zij in een groeiend aantal situaties hun doelstellingen operationeel krijgen en houden? Met welke middelen kunnen zijn hun doelstellingen in de praktijk beter realiseren? Hoe halen zij het maximale uit hun interventies en contacten?

U maakt zich een consistent pakket van middelen eigen dat u op de juiste wijze kunt inzetten en die aansluiten op de problematiek die aan de orde is.

In dit project leert u:

  • Uw effectiviteit en efficiency verhogen;
  • Doelgericht werken: Wat is mijn beleid; wat is mijn product; wat is mijn doel; wat zijn de effecten; wat wil ik bereiken?
  • Oplossingsgericht werken: Hoe benader ik de markt; wat is mijn strategie; welke structuur zit er in mijn aanpak; wat is mijn lijn; welke criteria hanteer ik?
  • Situatiegericht werken: Vanuit welke visie werk ik; hoe stuur ik de situatie; waarin investeer ik; leiden mijn interacties tot transacties; waarop baseer ik mijn contacten in zakelijke relaties?
  • Probleemgericht werken: Waar mis ik de aansluiting; wat gaat er dan fout; waarin blijf ik hangen?
  • Ontwikkelingsgericht werken: Wat moet er anders; welke knelpunten kom ik tegen; wat zijn valkuilen?
Duur
Individueel voorgesprek, 5 aaneengesloten dagen training, individueel nagesprek, deelname aan ons managementnetwerk naar behoefte. Tijdsduur voor in company: in onderling overleg.
Ga naar boven